Wat zeggen onze klanten Uw mening telt!

- Hallo vrienden, ik had nog nooit een auto via internet gehuurd. En eerlijk gezegd heb ik het gedaan omdat ik dacht dat eens de eertse keer moest zijn. In het begin had ik er niet veel vertrouwen in omdat de prijzen wel 50% goedkoper waren dan direct bij Avis, Hertz of andere bedrijven waarvan jullie ook de huurautos aanbieden. Eerlijk gezegd was ik bang een ouwe bak te krijgen met 100.000km op de teller ofzo, maar tot mijn verbazing kreeg ik een auto met slechts 800km op de teller. Ik heb dus niks dan goede woorden over jullie! Dank u wel LocoCar.

Fdo. Jose Luis Martinez

- Ik heb drie keer een auto gehuurd via jullie Lococar pagina en heb altijd een goede service genoten, en het beste is dat de huurauto's zo goedkoop zijn terwijl het dezelfde zijn als alle andere hurauto's van de leverantier. Een 10 voor Lococar!

Fdo. Elvira Asensi

- Ik ben en hoop nog lang klant te zijn van loco car, via deze pagina had ik mijn eerste ervaring om online een auto te reserveren. De eerste keer ging alles prima, de tweede keer hadden we een probleempje met de auto, er bleek een fabrieksprobleem met de accu te zijn, die auto was pas 3 maanden oud maar had dus toch een probleem. Ik heb gebeld om te vertellen over het probleem en binnen 20 minuten kwam het verhuurbedrijf een nieuwe auto brengen. Ik ben dus eerlijk gezegd, heel tevreden met jullie service!

Fdo. Fernando Roja

Copyright © 2006 www.lococar.com | Algemene voorwaarden - Impressum

Powered by Global Bookings

Av. del Pla, 130, JAVEA 03730 ALICANTE (Spain)
Tel.(+34) 965 790 010 De 9'00am a 6'00pm.
info@global-bookings.com